Veelzijdige HR stage bij Jacobs Douwe Egberts in Utrecht

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en veelzijdige HR stage bij Jacobs Douwe Egberts? Lees dan snel verder! 

Tijdens jouw stage op onze gezellige HR afdeling in Utrecht krijg jij de kans om veel te leren. Zet je tanden in diverse HR thema's, ondersteun managers in de werving van nieuwe stagiaires en bezoek diverse events! Uiteraard doe je dit samen met onze collega’s van de gehele organisatie, want je komt bij ons om te leren! Heb je een leuk en nieuw idee? Dan moedigen we je aan om daarmee aan de slag te gaan!

Functie-eisen

Jouw verantwoordelijkheden tijdens deze stage :

 • Afhankelijk van jouw interesse mag jij je o.a. bezig houden met thema's als verzuimmanagement, employee engagement, performance management;
  • Heb jij een onderwerp wat hier niet tussen staat, maar wat zeker relevant is voor onze organisatie? Houd je niet in en deel het met ons!
 • Daarnaast pak jij de werving op van diverse stage vacatures binnen onze verschillende bedrijfsunits. Let wel: je hoeft geen kandidaten koud te benaderen!;  
 • Ook onderhoud jij contact met studie- en studentenverenigingen;
 • Binnen JDE ben jij hèt aanspreekpunt voor stagiairs en organiseert leerzame (of gezellige) activiteiten met elkaar. Wie houdt er nu niet van een feestje!
 • Jij krijgt alle ruimte om verbeteringen aan te dragen en indien mogelijk gelijk door te voeren.


Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.


Voor de HR Stage, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Je bent bezig met je Bachelor of Master studie;
 • Je hebt sterke affiniteit en interesse in het HR vakgebied;
 • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en een tikkeltje brutaal. Je bent niet bang om op mensen af te stappen en beschikt over een flinke dosis humor;
 • Je bent een organisatietalent! Je vindt het leuk om iets te organiseren en tot in de puntjes te verzorgen;
 • Je gaat zelfstandig en nauwkeurig te werk en kan goed prioriteiten stellen.


De stage is een meewerkstage, maar als je dit wilt combineren met een afstudeeropdracht dan kan dat in overleg.


Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding van EUR450,- en indien nodig een reiskostenvergoeding. 

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je beschikbaar zijn per per september en gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling.

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding (HBO: 450,- euro per maand, WO: 500,- euro per maand) en een verantwoordelijke rol in het team.

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je beschikbaar zijn per per september en gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling.

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!
Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Enthousiast? Reageer nu!
Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Nathalie Hans, Jr. Talent Acquisition Specialist. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Karen Bongers, 06-44625518. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!